Kako se registrirati na forum?

Izvor: Story Life
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


LogoCUT.png
Registracija na forum
Početak


Kako biste se registrirali na forum potrebno je ga pronaći, a to možete na sljedećem linku: Klik
Nakon što pronađete forum na Vama je da pritisnite "Registracija".
Registracija se sastoji od dva koraka koji su navedeni u tekstu ispod.

Koraci:
-Registracijski ugovor
-Registracijski obrazac


Registracija

Registracija se sastoji od dva koraka.

Korak 1 - Registracijski ugovor

Registracijski ugovor je ugovor kojim Vi prihvaćate uvjete ovog foruma.
Poželjno je da pročitate ugovor kako bi Vam boravak na forumu bio nesmetan i ugodan.

Korak 2 - Registracijski obrazac

Ovdje pravite Vaš profil na našem forumu.
Podatke koje unesete moguće je promijeniti.

Registracijski ugovor

Prihvaćate da, korištenjem ovog foruma, nećete objavljivati sadržaje koji su lažni, klevetnički, netočni, uvredljivi, vulgarni, sa mržnjom, napadni, prostački, svjetovni, seksualno usmjereni, prijeteći, nasrtljivi na osobnu privatnost, erotski, ili na druge načine suprotni Međunarodnim ili zakonima države u kojoj živite. Također prihvaćate da nećete objavljivati nikakve materijale koji su pod copyright zaštitom osim ako ste sami vlasnici copyright prava ili imate pisani pristanak vlasnika materijala pod copyright zaštitom. Spam, flooding, reklamiranja, lančana pisma, piramidne sheme kao i namamljivanja također su zabranjeni na ovom Forumu.

Napominjemo da je nemoguće za osoblje ili vlasnike ovog Foruma da provjeravaju ispravnost Vaših objava. Molimo upamtite da mi ne nadgledamo aktivno objavljene poruke ni materijale, te prema tome nismo odgovorni za sadržaje u njima. Ne jamčimo ispravnost, potpunost ili korisnost bilo koje objavljene informacije. Objavljene poruke izražavaju viđenje i mišljenje samog autora a ne i viđenje i mišljenje cjelokupnog Foruma, njegovog osoblja, njegovih podružnica ili vlasnika ovog Foruma. Ohrabrujemo svakoga tko smatra da neka objavljena poruka nije primjerena da o tome odmah izvjesti administratore ili moderatore ovog Foruma. Osoblje i vlasnik ovog Foruma zadržavaju svoje pravo ukloniti bilo koje upitne sadržaje, unutar razumnog vremenskog roka, ako zaključe da je njihovo uklanjanje nužno. To je ručni proces pa morate razumjeti da nismo u mogućnosti odmah ukloniti ili izmjeniti određeni sadržaj. To pravilo također vrijedi i za članske profile i sadržaje u njima.

Ostajete isključivo sami odgovorni za sadržaj Vaših objavljenih poruka i materijala. Štoviše, slažete se da vlasnici ovog Foruma i njegovo osoblje, podružnice ili povezane stranice ni na koji način nisu krivi ni odgovorni za sadržaje Vaših objavljenih poruka i materijala. Vlasnici ovog Foruma također zadržavaju pravo otkriti Vaš identitet (ili bilo koju srodnu informaciju prikupljenu pomoću ove usluge) u slučaju formalne pritužbe ili pravne radnje koja je rezultat bilo koje situacije prouzročene Vašim korištenjem ovog Foruma.

Imate mogućnost, tijekom registracije, da odaberete svoje korisničko ime. Savjetujemo Vam da to bude primjereno. Za ovaj korisnički račun na Forumu za koji se upravo registrirate suglasni ste da nikada nećete svoju lozinku otkriti NIKOME osim administratoru ovog Foruma, radi Vaše sigurnosti i neospornosti Vaših objava. Također prihvaćate da NIKADA nećete koristiti korisnički račun druge osobe iz bilo kojeg razloga. Mi također JAKO preporučamo da koristite kompleksnu i jedinstvenu lozinku za Vaš račun, a da biste spriječili provalu i zlouporabe.

Nakon što završite proces registracije i prijavite se na Forum, moći ćete popuniti detalje u Vašem profilu. Vaša je odgovornost da pružite točne i čiste informacije. Svaka informacija za koju vlasnik ili osoblje Foruma utvrdi da je netočna ili vulgarne prirode biti će uklonjena, sa ili bez prethodne obavijesti. Također su moguće odgovarajuće sankcije prema Vama.

Imajte na umu da sa svakom objavom bilježimo Vašu IP adresu, za slučaj da morate biti isključeni iz rada Foruma ili da moramo obavijestiti Vašeg ISP-a. To će se desiti samo u slučaju teškog kršenja ovog Ugovora.

Također napominjemo da forumski softver ostavlja tzv. cookie, tekstualnu datoteku koja sadrži komadiće informacija (kao npr. Vaše korisničko ime ili lozinku), u cacheu Vašeg internet preglednika. To se koristi SAMO da ostanete prijavljeni/odjavljeni na Forum. Softver ne prikuplja niti šalje bilo koji drugi oblik informacija na Vaše računalo.


OBVEZNO UNOŠENJE VALJANE E-MAIL ADRESE, INAČE NEĆETE BITI U MOGUĆNOSTI AKTIVIRATI RAČUN!


Forumska Administracija

Registracijki obrazac
Obrazac2.pngObavezne informacije:

 • Korisničko ime: (Ovdje upišite Vaš nick koji ćete koristi na forumu. Nick mora sadržavati više od tri znaka.)
 • Email: (Email mora biti ispravan i morate imati pristup istom kako bi aktivirali korisnički račun nakon odobrenja istog od Forum Administracije.)
 • Dozvola korisnicama da Vam šalju email: (Polje koje, ukoliko želite, možete označiti, no nije obavezno.)
 • Unesite lozinku: (Lozinka ne smije biti kraća od 8 znakova te mora sadržavati bar jedno veliko slovo, malo slovo i broj.)
 • Potvrdite lozniku: (Jednostavno ovde potvridte lozinku koja ste upisali u polju iznad.)

Dodatne informacije: (Nije obavezno)

 • Lokacija: (Vaša lokacija gdje živite.)
 • Spol: (Vaš spol.)
 • Website naslov: (Obavezno ako ste popunili polje ispod.)
 • URL Website: (Ako imate vlastiti website ovdje možete upisati kako bi neki drugi korisnici čuli za Vaš website i posjetili ga.)
 • Ime i prezime na serveru: (Vaše ime i prezime koje korisite na serveru.)

Verifikacija: (OBAVEZNO)

 • Upišite znakove prikazane na slici: (Obavezno je da prije nego pritisnete "Registracija" upišete slova koja vidite na slici.)
 • Skraćenica Story Life servera?: (Također je obavezno i skraćenicu servera upisati u ovo polje prije konačne registracije.)


Registracija je uspjela

Hvala vam na registriranju. Administrator mora naprije odobriti registraciju prije početka vašeg korištenja foruma i primit ćete email poruku odmah nakon odluke administratora.